Bemutatkozó

 

Kedves Látogató! 

Cégünk 2001-ben jött létre a főváros közvetlen szomszédságában, Dunakeszin.

Szolgáltatásaink: szitanyomás, tamponnyomás, grafikai tervezés, gépi hímzés, zászló- és molinókészítés, reklámtábla készítés (betűkivágás, nyomtatás), egyéb nyomdai kivitelezés.

Szitanyomással 1999-ben keztünk foglalkozni, eleinte ketten, majd az évek során profi csapatot építettünk ki. Kiállításokra jártunk, könyveket bújtunk, tapasztalt szakemberek munkáit elemeztük, hogy megtanuljunk mindazt, amire ebben a szakmában szükségünk lehet. Csapatunk fiatal szakemberekből áll, akiknek nagy részét saját magunk képeztük ki. Hosszú évek kemény munkájával fejlesztettük ki a mára már jól bevált, megbízható technikákat, melyekre garanciát vállalunk.

600 m2-es szitaműhelyünkben két nyolckaros szitaasztallal és egy tizenkétkaros pólónyomó automata géppel dolgozunk. Transzfer részlegünk félautomata síknyomó szitagépekkel, vágógépekkel, ipari vasalókkal van felszerelve.

Grafikai részlegünk mindent átölelő szakmai tapasztalattal készíti elő az ügyfelek által küldött grafikákat a szitanyomáshoz vagy a nyomdai kivitelezéshez. Grafikusaink személyesen vagy e-mailben segítenek, hogy elképzelését megvalósítható formába öntsük.

Mindig nagy jelentőséget tulajdonítottunk a minőségnek és a precizitásnak, hogy ezáltal ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek munkánkkal és az általunk emblémázott termékekkel.  Közvetlen vagy közvetve,  partnereinken keresztül az általunk nyomott pólók eljutottak Európa minden pontjára. Köszönhetően a nagyfokú rugalmasságnak és technikai magabiztosságnak, minden lehetetlennek tűnő feladatra megoldást találunk.

                                                                                              Zoltán Balázs
                                                                                            és a Kontúr Reklám csapata

 

Kérjük adja meg nevét és telefonszámát és kollégáink hamarosan felkeresik Önt!